Божков: Имах предвид, че ще убия Найденови и Домусчиев на скрабъл по Коледа

Dec 23, 2019     zhelyo     20714
ЧЕРИ КРИСТМАС - Васил Божков избра за пореден път Не!Новините за поле на своя медийна изява, като този път коментира обвинението в заплаха за убийство от страна на неговия бивш партньор в Efbet Цветомир Найденов.

"Не мисля да убивам никого към този час. Сурвака ми се, коледува ми се, спазвам традициите. И една традиция е с моите приятели да играем по празниците скрабъл и да пием греяна ракия" - обясни бизнесменът, докато свиваше сърмите за Бъдни вечер на останалите си партньори да не вземат нещо пример.

Той обясни, че не е заплашвал живота нито на сем. Найденови, нито на сем. Домусчиеви и не разбира защо доскорошните му партньори така са интерпретирали думите му и в момента се води негативна кампания срещу него.
"Имах предвид, че ще ги убия на скрабъл. Като ми се падне Ь в комбинация с О, за да мога да създам дума с много точки. Но после ще се разделим по живо, по здраво" - заяви Божков, допълвайки че 30 години е имал бизнес с тези хора и човешките връзки няма как да бъдат загърбени за някакви фирмени различия.

"Бизнесът е за работните дни. Сега са празници и на първо място да сме хора!"

Коя дума печели на скрабъл?

Избери отговор!
Край