Бойко Борисов се регистрира във Facebook, отне му 4 часа да напише първи статус

Aug 14, 2013     zhelyo     10289
Ден след като лидерът на ГЕРБ обяви желанието си да влезе в социалните мрежи, Бойко Борисов го изпълни, като се регистрира във Facebook и само след 4-часово обучение той публикува на страницата си статус.


Статусът на бившия премиер е прост и еднозначен: "БОЙКО БОРИСОВ", като му било обяснено, че за статуси хората пишат най-често как се чувстват или какво ги е впечатлило. Борисов счел статуса си за достатъчно изчерпателен по тези два въпроса.


На Борисов предстои да се научи да споделя картинки, линкове и да не пише "ХАРЕСВА МИ", вместо да ползва вградената в социалната мрежа за това функция на палеца.
Бившият пожарникар, каратист, футболист, застраховател, охранител, секретар, кмет и настоящ депутат обявил намерение да добави и приятели, но преди PR-ите му да му обяснят как става това, той започнал да звъни по телефона на всички, за да им каже да му влязат "на фейсбука".


Очаква се профилът на Борисов да добие популярност и да бъде използван като средство за набиране нови симпатизанти, но и като account, с който лидерът на ГЕРБ да води спорове с футболните фенове под статии в sportal.bg.


zhelyo
 

Ще харесате ли Бойко Борисов във Facebook?

Избери отговор!
Край