Държавата поощрява с 200 лв. на човек, отишъл с Бойко Борисов на море

Apr 3, 2015     zhelyo     6960
БАНКИ (УСЕТЕТЕ СМЕШКАТА, КОМБИНИРАЩА ПОПУЛЯРНО НАЗВАНИЕ ЗА БАНКЯ И НЕЩАТА, КОИТО БОРИСОВ ОБИЧА ДА СПАСЯВА, И ДА НЕ БЪДЕТЕ НЕПРОЗОРЛИВИ ТЪПУНГЕРИ) - 200 лв. държавен ваучер ще получи всеки човек, решил да иде на море с Бойко Борисов.


След като премиерът призова нацията да летува на родното Черноморие, той е решил да поощри материално тези, които са заложили на летния патриотизъм.


"Ваучер за 200 лева за държавни услуги и ментичка или мастичка на плажа с мене. Може да разцъкаме и едно белотче или да ви пробвам на табла" - обещава Борисов, призоваващ гражданите да го придружат за 10 дни на Ахтопол.
Морето с министър-председателя ще бъде в началото на август, а записвания ще се правят под този текст чрез коментари, като за журналистки транспортът ще е в авиоотряд 28, където ще бъдат черпени 10-годишни омари и домашно уиски.


Това е поредната акция, целяща да спаси туристическия сезон, след като се очаква страхотен отлив на руснаци, чиито заплати през последната година загубиха покупателната си мощ и ще предпочетат да летуват в Крим.


zhelyo


 

Ще идете ли с Борисов на море?

Избери отговор!
Край