Благой Георгиев се сгоди сам със себе си

Apr 19, 2023     zhelyo     11122
СРЕД НАС НА ЗЕМЯТА - След поредния провалил се брак легендарният християнин и бивш футболист на Терек (Грозни) откри, че най-прекият път към щастието е пътят към себе си.

Благой Георгиев обяви в Instagram, че се е сгодил за себе си и през лятото ще вдигне пищна сватба в курорта Свети Влас със своята избраница, което породи веднага философски дискусии дали половината от него ще смени пола си и дали това ще се брои за още един или още два брака, тъй като формално той ще се подпише и като младоженяк, и като булка.

За да покаже на света, че знае кой може да го направи щастлив, Георгиев е направил необичаен жест. Той е купил скъпа халка и я е сложил на пръста си, като символ на своята обич. Той е споделил в социалните мрежи снимка на халката и текста: "Сгодих се сам със себе си. Най-доброто решение в живота ми. Обичам те, Благой!"
На сватбата вече са поканени звезди от България и света, като Валери Божинов, Кристина Патрашкова, Рамзан Кадиров и Венци Стефанов.

Реакциите на феновете му бяха разнообразни. Някои го подкрепиха и му пожелаха успех, други го осъдиха и го нарекоха егоист. 

Дали брак №8 ще бъде успешен?

Избери отговор!
Край