Антиваксъри убедени: Епидемията от морбили е задето хора се шегуват в Интернет с нас

Feb 18, 2019     zhelyo     7981
ИНТЕРНЕТ - Супер умни, просветени и с отворени умове антиваксъри обявиха защо има толкова морбили напоследък.

"Ние знаем, че с ваксини и морбили шега не бива. Но ваксърите се шегуват и дърпат Дявола за опашката. Те са виновни!" - рече майка, чела неща за ваксините и взела разумното решение да остави детето си неваксинирано.

Противниците на ваксините са в потрес какви цинични хора има, които се присмиват с техния свободен, логичен и съвършен избор да се противопоставят на печалбарите от БигФарма в полза на печалбарите, които наричат захарта с различни лечебни имена.
Много от шегите по адрес на антиваксърството били изпълнени с черен сатанистки хумор и това отприщвало вълна от морбили, което пращал Бог, за да накаже човечеството за низостта, в която си позволява да съществува.

"Ние не сме олигофрени, ние сме страшно добри хора, четем адски много, мислим свободно. Невъзможно е да грешим, вярвайки на конспиративни теории. Нали" - рече татко, който все пак леко е притеснен, че дъщеричката му може да пипне морбили, въпреки че пие сутрешната си урина.

"Подир ваксините най-много мразим веселието. Ние сме кисели, скучни хора и искаме това да спре" - обявиха родители, които са ваксинирани и не им дреме, че биха си надживели детето, ако не спрат да си третират проказата и бубонната чума с осцилокосцикцулум.

Колко умни, начетени и свободни са антиваксърите?

Избери отговор!
Край