Премиерата на 50 нюанса пиво ще продължи да бъде всеки ден и тази седмица

Feb 12, 2015     zhelyo     7707
ИСТИНСКИЯ СВЯТ - Премиерата на хитовата поредица 50 нюанса пиво ще продължи да се лее и тази седмица в реалния живот, където еротиката и романтиката от книгите се компенсира с умело количество алкохол и разкошен секс за участващите в него, но не и за гледащите го.


Очакваше се премиерата да бъде по-премиерна заради съботния празник, обединяващ алкохола и секса в думата любов, но авторите са решили да си кажат наздраве и да не се преструват, че този ден е кой знае с какво по-различен от всяка друга събота.


50 нюанса пиво всеки път разказва различна история, в която мъж и жена, жена и жена, мъж и мъж, някаква друга комбинация, може би с бивна на мамут, се отдават на насладите на живота, без да им пука дали някой зрител с непълноценен в някакво отношение живот ще се впечатли от това.
50 нюанса пиво е най-дългата поредица на световното изкуство, продължаваща доста често дори след кратко отбиване до банята за поизплакване на телесни течности и нова глътка пиво за хидратация на ключовите за любовта телесности.


Продуцентите на 50 нюанса пиво препоръчват поредицата си само на тези, които не са склонни да разсъждават за вагината си като за отделна личност, носеща тъпоумно галено име омоним на молекули с различен брой протони от електрони.


zhelyo

Създава ли поп-изкуството нереалистична и дебилна представа за любовта?

Избери отговор!
Край