Бивша отличничка по литература спечели 476 томболи във ФБ

Oct 16, 2020     DoGtor George     1880
СОЦИАЛНАТА МРЕЖА - След спирането на Националната лотария, виртуалната такава е във вихъра си.

Между хилядите бивши търкачи на талончета е и 26-годишната Кирилка Данаилова от с. Дръндар. Тя стана известна това, че е спечелила 476 награди от томболи на различни продукти в социалната мрежа.

"Искрено благодаря на учителката ми по литература, задето ме караше да пиша интерпретативни съчинения в нейните часове. Благодарение на тях усвоих огромен запас от гръмко звучащи и нищо не значещи фрази, които сега използвам в коментарите си под постове на различни томболи. Използвам наученото в училище всекидневно" - коментира гордата притежателка на 74 "уникални" парфюма, 8 мъжки ръчни часовници, 42 оригинални дамски чанти и 3 чушкопека.
"Особено съм горда с наградата личен хороскоп, която спечелих преди 4 години. Все още чакам с нетърпение да излезем от Ретроградния Меркурий, който блокира прочитането на личната ми звездна карта."

След като стана известна с уменията си по писане на безмислени коментари с награди, Кирилка Данаилова беше номинирана за нов правосъден министър от организацията на ГЕРБ-жени в Дръндар.

Иамат ли приложение знанията от училище в реалния живот?

Избери отговор!
Край