Седмичен не!хороскоп: 28.08 - 03.09

Aug 28, 2017     beasta     2322
Няма смисъл да инвестирате в себе си, това е загубена кауза вече, намерете някой балък и му дайте 2 лева с обещанието той да ви върне после 5.


Овен - Нямате търпение да започне Биг брадър, за да можете да направите филтрация на приятелите си и да заличите тези, които се вълнуват от случващото се там.

Телец - Използвате законите на физиката, за да си ближете сладоледа по-ефективно, започвайки от долу нагоре, за да не ви капе по ръцете.
Близнаци - Ще ви глобят солено, а може би и ще ви арестуват заради анонимен сигнал, че ядете шопска салата, без да сте си сипали голяма ракия.

Рак - Едва сега ще осъзнаете, че болката от любовта е най-голяма, когато се върнете след запой с приятели, а вкъщи ви чака сърдита половинка, приличаща повече на кръвожаден върколак, отколкото на любимото ви същество.

Лъв - Обяснявате на колегите си, че все още нищо не са видели от вас и вашите възможности, след което излизате в отпуск за поне 3 години.

Дева - Осъзнавате истинската си възраст в момента, в който се разочаровате, че за рождения си ден на получихте троен чушкопек, а някакви скучни неща като бордови игри.

Везни - След като вижда грозноватата форма на босите ви крака, обществото е склонно да направи изключение и да ви позволи да носите сандалите с чорапи.
Скорпион - Смятате за несправедливо, че на някои места по света да имаш огромен задник като вашия е секси и желано, а на други, като тук, е грозно и въобще откъде накъде ще ви карат да си купувате по 2 билета за градския транспорт.

Стрелец - Прецаквате продавачите на коледна украса, които надуват цените по Коледа, като си купувате всичко сега и дори украсявате вкъщи, защото така.

Козирог - След поредното професионално разочарование се чудите какво друго ви задържа в страната, освен вродената ви некадърност.

Водолей - Подобрявате си рекорда от брой излъгани приятели, на които сте обещали, че ще сте обадите и ще се видите другата седмица, вдигайки го до 17.

Риби - Не можете да преглътнете, че за първи път откакто ходите на почивки по хотелите, не откраднахте сапуна и шампоана от стаята ви.
 

Има ли бъдеще на земята?

Избери отговор!
Край