Марк Цукърбърг щял да вари ракия благотворително, нацията пожела да го прегърне

Dec 8, 2015     zhelyo     5597
У АМЕРИКАТА - Собственикът на Facebook Марк Цукерберг, който обяви, че ще продаде благотворително 99% от сайта, т.е. всичките мигащи икони с честитки, снимки на котки и статусите на олигархичното семейство Баневи, обяви нова страница в меценатството си.


Закарбарг доказа за пореден път своята българщинá и след като стана известен с носенето на джапанки, измисли как да прецака всички и да спести милиарди от данъци, развя и своя рижав репродуктивен орган в лицето на държавата, която иска да ограничи варенето на ракия.


"Ще варим ракия с блатовторителна цел. Ще тласнем цивилизацията към топлина, креативност и сплотеност!" - обяви Цукенбер посредством статус в 4D-формат, от който мирише на джибре.
Нацията разбра, че това е хитър ход на милиардера да заобиколи акцизите на домашната ракия, но този път реагира без капка злоба, а с истинско възхищение, че даже и сълзичка в очичка.


"Цукалбер винаги е бил такова момче! Пред очите ни израстна!" - горди бяха жители на с. Сирищник, откъдето се предполага, че е създателят на Facebook и трети братовчед по майчина и първи по бащина линия на президента Гоце.


zhelyo

Завиждате ли му?

Избери отговор!
Край