Немски политик взриви Интернет: Знам как България може да се оправи, но няма да им кажа

Jul 31, 2018     Венелин Костадинов     6558
СЕНЗАЦИЯ - "Знам как България може да се оправи, така че всички българи да карат немски коли, да имат летни вили, а пенсионерите им да почиват в Испания. Няма обаче да им издам тайната, защото българският народ спи и се оставя да го мачкат."

Това заяви един от най-уважаваните политици в Германия пред най-аворитетната немска телевизия, която се занимава с политически разследвания на най-високо ниво.

Германецът е цитиран е от българска медия завършваща на wordpress.com, което още повече доказва, че изказването му няма как да не е истинско. 
В едночасовия репортаж, посветен изцяло на България, немският политик казва още, че има информация за всички корумпирани български политици, но няма да го покаже пък. Според него българският народ има “робски манталитет”, за което той обвини пряко Турция.

“България е имала една от най-великите империи в човешката история, но сегашните българи се страхуват твърде много. Ако бях президент на България, първото ми решение щеше да бъде, да обявя война на Турция и да върна всичко, което е било отнето. Все пак, ако не бяха турците, в момента в Берлин щяхме да говорим български”, заявява още уважаваният немски политик пред авторитетната немска телевизия.  

Каква емоция ви се случва в контекста на този текст?

Избери отговор!
Край