ООН: Трябва да направим всичко възможно войната в Израел да не спира

Jul 11, 2014     zhelyo     3852
ООН - Организацията на обединените нации излезе с тревожна декларация, с която призова разразилите се в последните дни кървавости в Ивицата Газа, Южен Израел и поречието на р. Йордан да понамалят, за да не вземе да свърши войната.


"Тази война е културно богатство на целия свят. Белязала е вече толкова поколения. Не бива да ескалира прекалено много, че ще вземе да свърши" - съобщи Бан Ки Мун посредством говорене.


Както е известно, конфликтът между израелци и палестинци е от онези етно-културни феномени, показващи на човечеството, че независимо колко се развива технологично и умствено, винаги ще има едни хора, дето делят света на база въображаеми приятели.
От ООН смятат, че ще е редно да пратят на военизираните сили в конфликтните райони някакви недотам бойни патрони и ракети от хартия, защото тия глупаци ще се заличат и после кой ще воюва?


Същевременно скептични организации призоваха да се спре да се обръща вниманние на случващото се в Израел, защото е наистина дебилно за толкова години да не се вземе решение.


zhelyo

Какво е за вас конфликтът в Израел?

Избери отговор!
Край