Тангра бил първият с профил в MySpace, затова не бил модерно божество

Sep 27, 2013     zhelyo     6978
Причината Тангра да не е актуалният Бог на западната цивилизация е, че преди време е бил първият с профил в MySpace и е останал лоялен на социалната мрежа. Това каза лично пророкът Йоло Денев, в коментар на новината, че Исус Христос е първият, който е tweet-вал.


Прабългарският върховен бог днес е изпаднал в забвение и почти никой не си го спомня, като популярните религии разчитат на сериозно присъствие на техните божества в различни канали като facebook, twitter, youtube и xhamster.


Профилът на Тангра в MySpace за последно е бил активен преди цели 6 години, когато явно отчаянието и самотата съвсем са го отказали от ползването на мрежата, претърпяла крах под тежестта на останалите платформи в уеб-пространството.
Самият Йоло Денев сподели, че все още не може да убеди Тангра да започне да пише в twitter или facebook, за да върне старата си слава или поне да спечели обратно по-голямата част от българския народ.


Същевременно стана ясно, че свидетелите на Йехова не са се увеличили, въпреки възможността лесно някой от тях да го запише на интересно клипче с котка, което да обиколи 9gag за ден-два.


zhelyo

Смятате ли, че ако Тангра имаше туитър или фейсбук, сега Йоло Денев щеше да е патриарх?

Избери отговор!
Край