СЗО обяви punдемия поради социалната изолация

Mar 27, 2020     zhelyo     6980
ГЛОБУС ЛЕНТАТА - Световната здравна оргазмизация обяви с налудничав кикот, че поради социалното дистанциране и невъзможността за бърз откос шамари, по света се наблюдава страхотна punдемия.

Според събраната досега Данна Интернешънъл разпространението на тази зараза е 200 хиляди пъти по-бързо от куро на вируса.

"Наблюдава се и сериозен спад на сериозността - основна имунна реакция срещу този род кодоши, водещи до завъртане на очи, пуфтене и истерии" - споделя Сериози Озбърн, който е назначен от СЗО да следи пъндемията.
"Дистанцирането е с обратен ефект. Всички мерки срещу пъновете като подвикване, шамар, замеряне с телбод - не работят. Идва момент, в който ще трябва да решим - да умрем от тези "шеги" или от Covid-19" - казаха развилите имунитет към езикови фльонги братя Скот, Ип и Пън, като последния не го траят, но брат им е.

Високомерни хора, които смятат, че имат от скъпото чувство за хумор, са подали милиони сигнали на 112 за хора, правещи евтини игри на думи, на което диспечерите са отвръщали с "какви видри на гуми, господине/госпожо?".

 

Смеете ли се на пънове?

Избери отговор!
Край