Светът обвини Монголия в секс-тормоз, Чингис Хан изръшкал прабабите ни преди 8 века

Nov 7, 2017     zhelyo     4486
ЗЕМНОТО КЪЛБО - Цивилизацията рязко и внезапно откри нещо в духа на разкритията за сексуален тормоз от страна на известни хора над по-неизвестни хора в миналото.

Все повече и повече хора се сещат как преди около 8 века техните прабаби (а някои твърдят и за прадядовци) са били насилени от Чингис Хан.

"Владетелят на Монголската империя е злоупотребил с военната си мощ и властта си, за да насили не един и двама наши предци. Той е оставил трайна следа в поколенията и психически е малтретирал бъдещето, което сме ние" - обявиха потомци на жертвите.
Срещу Монголия вече са повдигнати дела, като се очаква да бъдат повдигнати дори повече дела, защото темата е хубава за сутрешните блокове и това ще стимулира още хора да се сетят, че са били обект на тормоз преди 800 години.

"Проблемът е, че жертвите на Чингис Хан са толкова много и няма как да се постигне временна известност, ако обявиш този световноизвестен човек за изнасилвач на баба ти" - коментира психолог в късносутрешен блок между две уринотерапии.

Какъв вие Чинго?

Избери отговор!
Край