Мистичен сланинавирус тревожи хората по света

Feb 26, 2020     laleto23     14732
НАВРЕД - Група американски учени с наднормено тегло откриха нов, мистичен и постоянно мутиращ вирус със странна форма по време на обедната си почивка. Вирусът е бил изолиран от половин чийзбургер, а формата му наподобява резен българска сланина с чубрица, поради което беше кръснен сланинавирус с формула – S3 La2 Ni1 Na2.

Инкубационният период на вируса може да бъде от 1 ден до цял живот, а първите симптоми са много да ти се яде постоянно. Заразеният не може да спре да изпитва лакомия, а нежелани последици са ставането на дебел.

Тестваха всички хора на планетата за наличие на сланинавируса и се оказа, че 70% вече го имат. Световната Здравна Организация е в дилема дали е епидемия да го имаш или да го нямаш.
Леля Пеца от Стара Загора резонно коментира във Фейсбук под поста за вируса на вестника НЕ!Ню Йорк Таймс, че така или иначе всичко това е голяма конспирация, вирусите ги правят във фабрики в Китай и Америка и най-вероятно Васил Божков е инжектирал сланината ни с новия вирус, за да отклони вниманието от себе си. Въпрос е на време да вербуват и ракията.

В момента се взимат проби от доказани вегани под 40кг., за да създадат ваксина срещу сланинавируса, но засега безуспешно.

Ще преборим ли сланинавируса?

Избери отговор!
Край