Стиковете за селфи насърчиха астероид, които да унищожи цивилизацията

Jun 25, 2015     zhelyo     5014
ОТКРИТИЯ КОСМОС - Астероид с диаметър от 195 километра обяви, че е насърчен да се вреже с всичка сила в планетата Земя, след като разбра, че на нея живее дебилна цивилизация, прехласваща се по стикове за селфита.


"Иде ми да се напия, да си скина ризата и да се махна от тоя жуот" - каза астероидът, повлиян от персонаж на Христо Гърбов в Улицата, запознавайки се с особеностите на човешкия вид и склонността му да генерира безчетно количество графични копия на собствената си ухилена муцуна, лишени от каквато и да е креативност.

 
998 PAPRAT е твърдо решен да се жертва в името на баланса във Вселената, който губи почва под краката си в името на хиперактивната инфантилност, с която съвременното комерсиално човечество пропива Космоса.


Очаква се в близките часове на целия тоя фарс да бъде сложен край, а Земята да получи нови няколко милиона години, в които примитивни организми да получат шанса чрез Еволюция да постигнат нещо смислено, след като човекът окончателно се провали.


"Хей, вижте как съм се засилил" - коментира 998 PAPRAT в профила си в Asteroidbook, споделяйки селфи от полета си към Земята.


zhelyo

Ще ви липсва ли човечеството?

Избери отговор!
Край