Русия ще победи до дни, вади най-мощното си оръжие: Любовта

Aug 11, 2023     zhelyo     2243
ИЗТОЧНА УКРАЙНА - Войната в Украйна е на път да приключи с категорична победа за Русия, прогнозират изключително независими и много прецизни анализатори, които нямат защо да лъжат за разлика от натовските подлоги на хранилка при Сорос. Причината за това е неочакваният ход на Кремъл да използва най-мощното си оръжие: любовта.

Според източници, близки до руското правителство, президентът Владимир Путин е решил да прекрати военните действия и да предложи цветя, шоколад, пелмени и да построи с лични средства всичко, разрушено от двете войски плюс Вагнер. Той вече е изпратил плюшени играчки за всички деца на загинали във войната, а за ранените деца е изпратил патерички в забавни цветове и инвалидни колички с детски стикери, които няма начин да не оправят настроението на всички.

Путин също така е планирал да организира масови сватби между руски и украински граждани, за да засили културните и семейни връзки между двете страни, като за всяка двойка е подготвил личен чеиз и по 50 литра ракия за сватбата. Той е подготвил специален подарък за всяка младоженска двойка: безплатен билет за почивка в Крим.
Според анализаторите, този нестандартен подход ще има огромен успех и ще доведе до скорошно прекратяване на огъня и подписване на мирен договор. Те смятат, че украинците ще бъдат очаровани от руската щедрост и любезност и ще забравят за своите претенции към територията и суверенитета на своята държава.

“Русия е показала, че е по-силна не само военно, но и човешки. Тя е използвала най-мощното си оръжие: любовта. Това е уникален пример за мека сила, която може да промени хода на историята”, коментира уважаван нашенски експерт, който изглежда отново е нощувал в гигантска колба с формалин.

Колко време остава до убедителната победа на руснаците?

Избери отговор!
Край