Русия забрани плодовете, били зеленчуци гейове

Jun 23, 2017     zhelyo     7871
МОСКВА - Нов закон, забраняващ плодовете, бе приет късно снощи след продължителни единодушни дебати в руската Дума. Всички 450 депутати са се изказвали в продължение на 17 часа в полза на това решение.


Причината плодовете да бъдат изведени извън закона е изследване на руски духовници-учени, отсъдило че плодовете са зеленчуци, станали гейове и лесбийки.


"Това са покварени, содомизирани зеленчуци. Шарени, сладнеещи. Не стават за мезе на водката" - казал в най-емблематичната реч на снощното обсъждане легендарният политик Владимир Жириновский.
Вестта бе посрещната с радост сред местното население, но както винаги в Западните медии бе обявена като дискриминация и представена като лишаване на руснаците от много полезни витамини и вкусове с явното еврогейско желание да се тъпчат гърлата на русначетата с плодове.


Това е поредното подобно решение. Припомняме, че през последната година Русия забрани котките, бидейки гей-версии на кучетата, делфините, които са гей-акули и велосипедите, защото са гей-мотоциклети.


zhelyo

Какво е плодовата салата?

Избери отговор!
Край