Путин: Си Дзинпин да спре нехуманния начин на война срещу COVID-19, излага диктаторите

Dec 7, 2022     Radoslav Nedelchev     2910
ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН - Руският президент призова китайския си колега и събрат незабавно да преустанови нехуманния начин за овладяване на коронавирусната епидемия, защото излага всички диктатори така.

"Пръскане на хора с дезинфектанти в лицата по всяко време на денонощието. Хора, облечени с хазмат костюми влизат у вас, а ако не спазвате карантината, излизат танковете, това е недопустимо за XXI-ви век", бе прям Путин.

Китайците имали прекалено много хора, за да се притесняват за загубата на част от тях. Каква била тая истерия около някакво ново грипче, нови излизали всяка година, но юдео-масонската либерална доктрина чак сега направила проблем.
"За едната диктаторска чест живеем и се борим, а той я залага на карта с безразсъдното си и безчовечно отношение. Бахти човека. Какво ли още ще се случи в нашия живот, сигурно извънземните ще дойдат да ни анексират", повиши децибелите, но все пак остана спокоен Путин.

Китаецът трябвало да спре с тая работа, ако иска да се радва на подкрепата на Русия в ООН, когато Си сложи ръка на Тайван.

"А ваксини "Спутник V" има за целия китайски народ", заключи руският лидер.

Ще се сджафкат ли двамата?

Избери отговор!
Край