Путин: Това не са наши войски, руски антиваксъри са блокирали границата ни с Украйна

Feb 16, 2022     zhelyo     9494
РАЗВАЛЕН ТЕЛЕФОН - Владимир Путин успокои международното положение, че струпаните войски по границата с Украйна не са това, което са.

"Това са протестиращи руснаци. Знаете, че наложих локдауни в Москва и Петербург, имаме строги изисквания за ваксиниране и различни групи граждани свободно демонстрират несъгласието си с нашата политика" - разкри той пред канцлера на Германия Олаф Шолц и Бойко Борисов, дошъл да помогне, въпреки че си има и той грижи на главата.

Руският президент заяви, че разкрива истината чак сега, тъй като го е било срам, че има протести срещу правителствената политика.
"Но видях, че и в Европа, и в Канада, и в Австралия има подобни мероприятия, та се успокоих. Не е чак толкова страшно. Също не е толкова страшно и цял свят да види къде имаш палати с неясно какви пари и мрежа от подставени собственици" - допълнил още Путин.

Той обяви, че все пак не е в състояние да спре антиваксърите от това да нахлуят и превземат Украйна, въпреки че не вижда логиката поне от пандемична гледна точка.

Ще има ли война?

Избери отговор!
Край