Путин потвърди, че основната му задача в Сирия е да покаже какви неможачи са САЩ

Oct 13, 2015     zhelyo     6021
МОСКВА - Задачата на операцията на руските военни в Сирия е да се покаже колко неефективен е военният ресурс на САЩ, заяви президентът Владимир Путин в телевизионно интервю, проведено по рецептата за беновска пита.


"Всичко, което се случва на небето и на терен, не са спонтанни действия, а изпълнение на начертани планове", цитира думите му агенция "Интерфакс". "Нашата задача се заключава в това да пуснем много по-качествени клипчета с взривени цели", казва още държавният глава в програмата "Неделя вечер с Владимир Соловьов", която никой все още не подозира в американска агентура заради името SoLoveOff.


Една от целите на Путин е да покаже колко безсилни са САЩ, ако някой обяви, че ще помогне на Асад да запази властта си и взриви т.нар. умерена позиция, подпомагана официално от САЩ вероятно с неефективни във военно време неща като памук, вицове и много мънички гащеризони, които са по-скоро за деца, отколкото за джуджета, но знае ли човек.
"След като се присмеем на САЩ, на тях не им остава нищо друго освен да завършат трансформацията си в най-големите световни комплексари и да си сложат Доналд Тръмп за президент" - заяви Путин с онази усмивка, с която само се надяваш, като се прибереш, да не видиш къщата си опожарена.


Следващата стъпка на Русия в опита да покаже какви неможачи са САЩ е да върне Янукович на власт в Украйна.


zhelyo

 

Какво ше стане накрая?

Избери отговор!
Край