Путин: По план сме в Украйна, бием се за свобода и денацификация и в Африка, Кавказ и Близкия Изток

Sep 11, 2023     Radoslav Nedelchev     1813
ФАШИСТИ НАВСЯКЪДЕ - В ново обръщение към руската нация, този път от иновативен завод за смартчасти на Москвич, президентът Путин обясни временния украински напредък на Южния фронт с многото войни, които Русия е принудена да води за разлика от врага си Украйна.

"Поздравявам всички българи, за които милея от сутрин до вечер, по случай 9-ти септември, а сега към по-важни неща. По план сме, просто не се борим само за свободата на украинския народ, а и за тази на доста други такива и това отнема време. Ако ви покажа списъка с базите ни в бивши съветски републики, ще се уплашите, толкова много войници сме принудени да държим настрана от най-мейнстрийм конфликта в момента, че не знам даже как се справяме толкова добре засега."

Путин дори не искал да зачеква темата за Африка или Близкия Изток, където кампаниите за свобода, равенство и братство, осугурявани с военна сила, не стихват и до днес. 
"Башо ми е приятел, как да го оставя? А в Нигер французите пуснаха стратегическа атомна бомба, но това няма да ви го кажат по CNN. Въобще има много зли сили, настояващи да водят войни освен Украйна. То само тя да беше, ехее, пей сърце, ето ги сега Азербайджанците пак се ежат на Армения", разкри най-рейтинговият славянски лидер

Интелектуалният елит на федерацията му пък отивал за оборване и фактчекинг на западна пропаганда и фейкнюз и затова нямало как да натиснат с технологиите, но и това щяло да се промени, ако го изберат следващия мандат. 

"Ако всичко върви по план и ме изберат пак за президент 2024, и това ще направим, но не искам да казвам голяма дума, че съм суеверен, конкуренцията е силна, изборите ще са оспорвани, а Байдън само това чака" 

А какъв е крайният план?

Избери отговор!
Край