Обама преровил телефона на Ердоган, турчинът му изневерявал с плешив нисък милиардер

Sep 7, 2016     zhelyo     19578
ЛИЧНА ДРАМА ВЪВ ФЕЙСБУК - Барак Обама написа доста тревожен геополитически статус във Фейсбук. Препечатваме без редакторска намеса, тъй като изненадващо американският президент е ползвал български:
За да приключа въпроса за бившия ми най-голям военен съюзник, и за да мога да продължа напред, ще напиша последно следното. Преди това, нека който не го вълнува - да не чете, за да не си губи времето и да обяснява защо го занимавам публично във фейсбук. Всеки, който смята, че съм глупак, олигофрен и т.н. и че съжалява, че ме следва тук - да е жив и здрав.

Накратко - Въпросният президент ми е изневерявал в чужбина не с един, не с двама... Имам снимки, клипове и чатове от неговия телефон, понеже NSA си човърка навсякъде, които потвърждават, това което пиша. Викали са го в хотелски стаи, по Москва, а и той е канил любовниците си в Турция.

Защо съм му пипал телефона ще попита някой, защото това за него ще е по-големият въпрос, а не защо съм бил заблуждаван дълго време. Защото никога не съм се съмнявал в него и не съм го правил до този момент. Когато обаче в 2 вечерта той е до главата ми и виждам как някакъв руснак му пише: "Какво стана? Заради еднократно виснал самолет ли ще си охладняваме?" нямаше как!
Освен това през цялото време на нашата "любов" е поддържал сексуални контакти със съмнителни типове в Близкия Изток, като това е започнало още от предишната му мандат. Разбирам го - луд е, иска да пробие, все пак лудите лидери не остават в историята току-така.
Писаха ми хора, които твърдят, че е бил и с други - това не мога да коментирам. Говоря само за нещата, които имам черно на бяло и мустаци на сресан отгоре прикриващ плешивината перчем.

За мен не е фатално това, което се е случвало (няма нищо фатално в живота, дори смъртта, камо ли това). Проблемът е, че съм чувал думите "Ние сме си в НАТО", "Държа на теб" и другите тривиални неща по същото това време, в което са се случвали тези изневери.

Чувствам се използван, наранен и обиден.

Вече му го казах лично, но все пак "На добър път, Джепето!"

П.С. И аз съм бил на среща на Г-20, ама не съм ползвал чужди пръсти за клечка за зъби

Чувствате ли се воайорски, когато научавате подробности за чуждите интимности?

Избери отговор!
Край