НПО-та на Сорос защитиха Русия, очевидно наемала за свои агенти интелектуално предизвикани хора

Aug 16, 2023     zhelyo     2546
ОКОКОРЕНО ОБЩЕСТВО - Неправителствени организации, издържани от милиардите тонове българско злато, които ни крадат под носовете, докато нищо не предприемаме, изненадващо защитиха Русия.

"Милинките. Ето, сега и шпиони са извадили. Изглеждат като жертви на мултилевъл маркетинг пирамида, които са се набутали с индустриално количество ароматизатори за тоалетна и почистващи препарати. Милинките!" - просълзи се едно НПО.

Друго пък отбелязва, че като погледне Евгений Пригожин, Рамзан Кадиров, Сергей Шойгу и Валерий Герасимов, иска да ги гушне от радост, че за разлика от много хора като тях по света, те са на високи държавни позиции, уважавани са от милиони и са приети такива, каквито са.
"Русия ни учи на толерантност. Учи ни на равен старт. Независимо колко си посредствен, глупав или падал на глава от отворен прозорец на небостъргач, за теб има надежда. И дори може някога от твоите дела да зависят стотици хиляди човешки животи. Дори милиони" - сподели с треперещ глас друго НПО, разсеяло се за момент от мисията си да подмени страхотните семейни ценности в Африка.

"А само да знаете на какви високи нива имаме гейове!" - възбудиха се от похвали в Кремъл, но се смълчаха, че да не стане нещо.

Руски шпионин ли сте?

Избери отговор!
Край