Мъск: Ползвам имената на децата за пароли, кръщавам ги шашаво за по-сигурно

Sep 13, 2023     zhelyo     2437
У КАЛИФОРНИНИ - Елон Мъск обясни защо децата му са с такива изчанчени имена като прекалено хитроумно и закачливо меню в заведение, което иска да се смущаваш, когато си поръчваш ядене.

"Така се казват не заради някакъв отчаян напън да изпъкна като чешит, футурист, изпреварил времето си и супер просветен човек, а защото в поленцата за пароли вече искат разнообразни комбинации от букви, числа, препинателни знаци и шпация" - сподели Мъск в интервю за Тъкър Карлсон, който не живее на покрива, защото знае, че покривите са конспирация за откъсването на Земята от Космоса.

Имената на някои от рожбите на Мъск включват X AE A-XII, Exa Dark Sideræl, Strider Zilis, Azure Zilis и  Techno Mechanicus и ако затворите очите си в този момент, няма да си спомните нито едно от тях. 
Друг повод за номенклатурата на потомците на предприемача е да се възпрепятства изпитването им в училище, тъй като учителите няма да могат да ги викат на дъската. Мъск е известен скептик що се отнася до образователната система и досега няма нито една снимка с букет за 15 септември.

Същевременно Мъск има котка, казваща се Шрьодингер, и кучетата Флоки, Марвин Марсианеца и Гетсби, на кито децата му завиждат.

Как им измисля имената?

Избери отговор!
Край