Менда Стоянова нападна Тръмп за пожарите в Калифорния

Nov 14, 2018     Македонски     2711
САЩ И У НАС - Драмата на калифорнийци лично разгневи острието на ГЕРБ Менда Стоянова.

"Тръмп си губи времето да се снима с Меркел, с нашия президент и с всеобщия ни президент Путин, вместо да е на място в Калифорния, с министрите, с шерифите и да показва на хората, че се бори" - заяви председателката на комисията по парите в парламента и забърса морна капка пот от горната си устна.

Три пожара бушуват из щата на силиконовата долина, Холивуд и виното. Кризисни мерки за преодоляването му днес бяха приети на смешно събрание на ГЕРБ, провело се вкухнята на премиера и малко на терасата за пуш-пауза.
Мерките, които ще бъдат поети включват повече анализи по медиите на пожарите както и отслужване на молитви против пожари, които да бъдат предавани по телевизорите.

"Изненадана съм, че премиерът въпреки академичната си квалификация не дава конструктивни съвети на Тръмп" - опита се да критикува правителството Корнелия Нинова, която заяви, че отива да гаси мокро одеало.

Експерти твърдят, че случващото се в Калифорния изобщо не ги засяга, защото след пет години американците ще си направят филм за това и няма да дадат оскар на Дикаприо и всичко ще им мине.

Македонски

Кой е виновен?

Избери отговор!
Край