Маккейн и Лавров решават геополитиката с игра на Не се сърди човече в Арена Армеец

Jun 9, 2014     zhelyo     4143
СОФИЯ - Визитите на републиканеца и бивш кандидат за президент на САЩ Джон Маккейн и руския външен министър Сергей Лавров в София са за организиран дуел, с който ще се определи геополитиката.


Посещението на двамата дипломати ще окончае със сблъсък по Не се сърди човече, проведен в зала Арена Армеец, където ще се събере и разделеният български народ, който да подкрепя любимата си велика сила, за да се реши дали черноземът на Добруджа да бъде овършан от Газпром или Шеврон.


"Зная, че заради войната във Виетнам Маккейн не може да си вдига ръцете нависоко. Настоял съм масата да е височка, САЩ са обречени!" - споделя Лавров пред медийната пропагандна машина на Кремъл.
"Ще изчакам да хвърли две шестици, след което ще се развикам, че очевидно Лавров хвърля числата на дявола. Православянски настроените му симпатизанти ще се обърнат срещу него и Русия отново ще се изяде сама!" - споделя тактиката си Маккейн в запис, изтекъл в Wikileaks.


Същевременно България демонстрира суверинитета на слабоумно дете, което се доверява на абсолютно всеки срещнат човек и забравя какво предният срещнат му е казал.


zhelyo

Кой ще бие?

Избери отговор!
Край