Кой? спешно купува медии във Франция, спуска опорни точки чрез тях

Jan 8, 2014     zhelyo     4473
Разразилият се през вчерашния ден дипломатически скандал с Волен Сидеров острата нота от Френското посолство, групата, известна като Кой? започна офанзива за закупуването на френски вестници, телевизии и сайтове.


"Няма Кой? да поеме отговорност публично за Сидеров, нито да се извинява за постъпките му. Ще го низвергнем по нашия си начин, а междувременно ще спуснем опорни точки във Франция. Ще обясним, че френската дипломатка не е била добре с главата например, ще разлепим етикети" - сподели представител на Кой?, пожелал анонимност, защото все пак това не е предаване на Гала.


Други членове на Кой? вчера предприеха светкавични действия по разграничаване от Сидеров, като ангажираха бивш телевизионен водещ, който преди 2 месеца се прегръщаше с националиста, сега да го оплюе.
По този начин статуквото задвижи своите резервни запаси от опорноточкови сценарии, за да се преустрои отново на власт в близко бъдеще, жертвайки златния си досега фикус.


Кой? спешно ще купи и немското списание Spiegel, което пък зачеса Сергей Станишев и много дръзна да си позволява, заключиха източниците от влиятелния кръг, преди да напуснат съвещанието си в бронираната стъклена къща.

 

Ще отшуми ли и това?

Избери отговор!
Край