Кейт Мидълтън призна, че е направила пътната карта за Турски поток на Photoshop

Mar 12, 2024     zhelyo     4743
КЕНСИНГТЪНСКИЯТ САРАЙ - Принцесата на Уелс призна, че е редактирала "Пътната карта за развитие на газопреносната мрежа на България" и се извини за всяко объркване, което може би е причинила с този си акт.

Съпругата на британския престолонаследник Уилям беше подложена на нарастващ натиск да разкрие истината зад документа след като водещите световни агенции обясниха, че Теменужка Петкова не е такъв човек, а и Бойко Борисов никога няма да допусне българският народ да бъде ощавен с 3 милиарда, за да може семейството на Севда да стопанисва джип на Аркад. 

Критици на кралското семейство споделят, че Кейт отдавна завижда на Теменужка Петкова за свободата и независимостта, с които разполага, и вероятно фейкът е направен нарочно, за да я унижи.
"Направих го за забавление. Доста скучно е да си херцогиня. Не исках да всявам напрежение в България или да омаскарявам хубави хора. Не вярвах, че някой може да се върже на подобна шега. Все едно да се вържете на Не!Новините" - обяснява колежката на медия №37 в България и №32 в Света Кейт.

В изявление на принцесата на Уелс се казва:
„Както много любители фотошопери, понякога експериментирам с редактиране, колажи и давам воля на въображението си.

Искам да изразя своите извинения за объркването, което "пътната карта", която бе хакната от пощата на мой руски приятел, с когото обичаме да си разменяме шеги.  Надявам се, че темата е приключена и това няма да повлияе на бъдещите сглобки в България."


Просто шега или опит да злепостави Теменужка Петкова?

Избери отговор!
Край