Джо Роугън вече ще се изявява само в bTV и NOVA

Feb 14, 2022     Radoslav Nedelchev     4687
И НЕ ВЪВ ВИП БРАДЪР  – Джо Роугън ще радва българските зрители на „Би Ти Ви“ и Нова“ от първи април по сутрешни блокове и при Цветанка Ризова, гръмнаха родни телевизионери.

Най-касовият подкастър, с който Спотифай отказваше да се прости, в крайна сметка беше принуден да си тръгне, след като никой с повече от 200-а фена в Щатите не желае вече да му гостува в подкаста, за да не бъде канселиран.

Не е добре за имиджа и здравето“, твърди Брад Пит, който строи благотворително къщи, които се разпадат.
За сметка на това една малка държава, справяща се отлично с COVID и даваща възможност на всеки най-демократично да си преценя, протегна ръка на клетника Джо и алтернативното му мнение за вирусите.

В България талантите като него не предизвикват подобни позорни скандали, а влизат в парламента", обосноваха избора си двете телевизии.

До предложението се стигнало, след като проблемите на подкастъра със Спотифай зачестиха, а Мангъров вече няма да е наличен за гост, понеже прави „Скуид гейм“ с парите, закътани от пандемията. 

Междувременно Джими Хендрикс възкръсна и пренаписа силно драматичната си песен „Хей, Джо“ с актуалния Джо като основно действащо лице, който вместо да застреля жената , която му изневерява, разпространява дезинформация в интернет.

Ще подкрепите ли това решение?

Избери отговор!
Край