Христо Иванов замина с гумена лодка, за да освободи плажа край палата на Путин

Jan 22, 2021     zhelyo     12635
РОСЕНЕЦ - Със символична церемония с пожелания на добър час лидерът на Демократична България Христо Иванов се отправи на пътуване към черноморската част на Русия и по-точно - бреговете край Гелемджик.

Пътешествието е мотивирано от разследващия филм на Алексей Навални за струващ милиарди палат на Путин, в който филм са посочени познати и по нашите ширини икономически обвързаности, мафиотски кръгове, добре уредени жени и сигурно поне едно нагаждане от местните власти на строителни разпоредби.

"Виждаме, че моделът на Сараите се шири и от другата страна на Черно море. Затова смятам да потегля от това незаконно пристанище и да кацна на другото незаконно пристанище. Да видим дали руската Федерална служба за охрана е по джапанки и чанта-бъбрек!" - нахъсан бе Иванов.
Той обяви, че е приготвил да забие конска опашка на затворения незаконно плаж, защото счита това за земи на хан Кубрат, което веднага бе определено като нов сценарий след летните танци с Доган.

Очаква се при попътен вятър близо 1000-километрото пътуване от Бургаска до Краснодарска област да отнеме само две седмици, като за целта екипът на ДБ се е запасил с батерии от Иво Божков.

Защо Маджо клати Путин?

Избери отговор!
Край