Франция ще реши за кого да гласува на втори тур, четейки коментари и анализи на българи във Facebook

Apr 25, 2017     zhelyo     8969
ПАРИЖ И ОКОЛИЯТА - Франция гледа към България със затаен дъх, преди да реши кого да подкрепи на балотажа при избора на президент между Емануел Макрон и Марин льо Пен.


Народът, миришещ на чесън, жаби и араби, ще следи с интерес дискусиите сред българите във Facebook кой от двамата кандидати е по-достоен и кои са идиоти, че повече се кефят на другия.


"Най-много ни харесва, че българите не обсъждат толкова кандидатите, а по-скоро какви дебили са другите българи, които харесват противниковия кандидат" - споделя Жан-Пиер, човек с дядовски очила, носещ шалче на закрито и най-вероятно ултралесна мишена за изпаднал в амок недобре колониализиран французин.
Убедеността, с която българите във Facebook разбират проблемите, нуждите и копнежите на французите, както и осъзнават кой от кандидатите е по-великолепен, вдъхновява жителите на страната, дарила света с Малкия Принц и Пежо Боксер.

"Не може да не вземем предвид мненията на българите от facebook, тези хора влагат толкова много енергия за нас, че да ти стане мило" - коментира Мишел Гийом, без да стане ясно това сега мъжко или женско име е.


zhelyo

За кого ще гласува България?

Избери отговор!
Край