Гневни фенове на Джъстин Бийбър громят негови долнопробни имитатори

Nov 10, 2021     revolver     8108
МРЕЖАТА – Буря от негодувание сред почитателите на Джъстин Бийбър предизвика скорошната поява в TikTok на група със странното название The Beatles.

Стотици фенове на култовия канадски певец съзряха поразително визуално сходство между стайлинга на техния кумир в най-ранния му период и този на новопоявилата се банда.

Няма съмнение, че тези типове копират прическата на Джъстин, за да се възползват от неговата слава. Не е ли незаконно това?“, негодува тийнеджърка в Twitter.
Мнозина отбелязват долнопробното качество на имитацията. Млад режисьор тиктокър с 5 собствени канала в YouTube коментира: „Гледах техен клип в TikTok – ни сюжет, ни режисура, ни хореография, просто излизат и пеят, при това с допотопна апаратура. Жалка история, все едно гледам евтин клип от началото на 60-те“.

Към феновете на Бийбър неочаквано солидарно се присъединиха почитатели на One Direction, които съзряха груба имитация на снимката на техните кумири, пресичащи улицата Abbey Road, от страна на новопръкналата се група. „Жалки сте!“, обърна се директно към наглеците млад блогър с кръгли очила ала Хари Потър.

Все пак в мрежата не липсват и доброжелателни коментари. Момиче на 13 години сподели: „Аз пък харесвам тия „Беетлес“. Какво толкова, че имитират Джъстин или Уан Дайрекшън? Много групи започват пътя си от обикновено подражателство. Може би в крайна сметка ще намерят своя собствен стил. Пожелавам им успех в бъдеще!
 

Мислите ли, че „Дъ Беатлес“ имат бъдеще?

Избери отговор!
Край