Фандъкова прати в Лондон хуманитарна помощ от 4 снегорина

Dec 11, 2017     zhelyo     9277
ЛОНДОН, МОЯ ГОЛЯМА СОФИЯ - Столичният кмет Йорданка Фандъкова първа се стече на помощ на своя приятел и колега Садик Хан.

Лондон изпитва най-обилния снеговалеж през последните 5 години и за да не бъде толкова изненадваща зимата, ще получи като помощ 4 снегорина и 6 мобилни екипа с електрикави елечета и кофи със сол и някакъв странен химикал.

Фандъкова заяви, че София е в перфектно състояние с 12 снегорина, но и с 8 ще се справи, а Лондон с 4 ще се наложи да разчита само на големите пътни артерии, а кварталните улички ще се почистят на пролет.
Бившият лидер на тяхното Атака и радостен пенсионер с европари Найджъл Фараж пък обяви, че ще легне пред българските снегорини, защото е чел, че убиват велоалеи: "Това е поредният опит на Европейския съюз да унищожи Англия! Да ми дават пенсията и да се махат!"

Запитана дали планира подпомагане на Лондон в кризисния момент с други средства, Йорданка Фандъкова заяви, че членовете на 6-те мобилни екипа за хвърляне на сол пред подлези са взели и семействата си и с готовност ще заживеят в британската столица на мястото на хората, умрели от поледици и падащи висулки.

"Мислех да пратя на г-н Хан и около 20 от най-чудотворните икони на бюрото си, но се усетих за първи път в живота си да не правя нещо нелепо, тъй като това са източноправославни икони, а той сигурно е римокатолик" - сподели и момент на хуманитарна прозорливост заместник-председателката на ГЕРБ-интелектуалци.

Под материала работи Джорджо Илини

Ще изръшкат ли нашите снега от Лондон?

Избери отговор!
Край