ЕС ще разчита на българи от Фейсбук да оправят Гърция за 800 дни

Jan 27, 2015     zhelyo     5007
БРЮКСЕЛ - Европейският съюз обяви, че е оптимист за ситуацията в Гърция, след като с интерес проследи отзвука от изборите в южната ни съседка и се зарадва на степента на внимание, отредена от българската фейсбук общност.


"Българите са готови да оправят гръцкия проблем за 800 дни. Може и по-малко, защото никой във Фейсбук не се вълнува от едно нещо цели 800 дни. Оптимисти сме" - декларираха спретнатите до еднообразие чичовци и лели в Брюксел.


Според представителите на ЕС само нация, обричала се на оправяне за 800 дни, 250 хил. работни места, 5 бона минимална пенсия и шараните на настоящия си премиер, може да твърди уверено, че знае как да се справи с последствията на популиските си управленци.
"Вярно, само може да завиждаме на братята гърци, че добутаха до 200 милиарда евро дълг, преди да им стиснат гушките, но ще им помогнем, за да ги цоцкаме и удряме в кантара, когато идват по Банско и Сандански" - споделят горди нашенци, нагърбили се със задачата да оправим Гърция.


Както е известно, родната Фейсбук общественост изпадна в колики от смях заради изборните резултати в Гърция, връчили властта в ръцете на предполагаема рожба на оргия между Станишев, Бареков и Майка Тереза.


zhelyo

В кой отдел по оправянето на Гърция ще се запишете?

Избери отговор!
Край