Чиченеца на изненадващо посещение в Кремъл, слуша речта на Путин на крака

Feb 22, 2023     zhelyo     4353
МОСКВА  - Кавказкото чудо на Пловдив и най-известен българин за този месец изненадващо посети Владимир Путин в Москва вчера по време на речта му във връзка със Специализираната операция, Запада и как въпреки ЛГБТ пропагандата има бяла лада за всяко руско семейство.

При пълна секретност и почти без включвания в TikTok Чиченецът изслуша разумните думи на домакина си и после на четири очи, две от които като на кучето Друпи, обсъдиха международното положение и безкрайните си сили за жънене на победи и много пари въпреки хейтърите и санкциите.

"Двамата имаме безкрайна сила и може да разхвърляме враговете си като стиропорена щанга в чалготека. Треперят от нас!" - обявил Путин, представяйки Чиченеца на кремълските придворни, които радостно питали кое е това животно.
Двамата са обсъдили и заплахите към Чиченеца от страна на Динко от Ямбол, като Путин е обещал подкрепа за съратника си, каквато не е предлагал дори на Армения в конфликта с Азербайджан.

"Динко уж беше наш, но явно Западът го е купил с грантове. Оправяй се, брат" - заявил руският президент и потънал вдън земя.

Чиченеца ще вдъхнови ли Русия?

Избери отговор!
Край