България отговори на Захарова: Заменя паметника на съветската армия с чифт разкошни дамски гърди

Nov 15, 2017     zhelyo     5011
КНЯЖЕСКАТА ГРАДИНА - Паметникът на съветската армия в центъра на София ще бъде демонтиран и преместен в Музея на социалистическото изкуство, а на негово място ще бъде поставена най-голямата в света скулптура на женски гърди.

Това реши правителството на България в отговор на наглата говорителка на руското правителство Мария Захарова, която има незадоволителни по размер гърди и не може да си сдържа пикочопровода.

"Този паметник разделя българския народ достатъчно време. Сега ще поставим на почит гърдите на българската жена - най-хубавите и разкошни гърди в света!" - заяви идеологът на новия монумент - всеки българин със здрав разум.
Както е известно, паметникът на съветската армия разделя обществото, като едни смятат, че тя е окупаторка, а други - че е освободителка и ходят да веят комунистически знамена, донесени в торбички от западни хипермаркети.

"По този начин ще спрат да поругават с надписи ПСА и руснаците ще спрат да мрънкат толкова" - прояви изненадващ гръбнак българското правителство.

Чии цици да се ползват за модел?

Избери отговор!
Край