Божидар Димитров обяви Охридска народна република, назначи референдум за Струмица

May 13, 2015     zhelyo     4714
МЕЖДУ ТРИ МОРЕТА - Херодотът на българската история Божидар Димитров призна новата Охридска народна република и назначи референдум за отделянето на Струмица и присъединяването ѝ към България за тази неделя.


Охридската народна република ще се бори първо за автономия, докато Струмица е на няколко километра от границата и в понеделник може да стане част от Петричката община.


Историкът вече е на територията на съседната държава, след като размирните протести и терористичната албанска заплаха застрашава българското население в страната, а американските агресори искат да осъществят преврат в управлението на страната.
"Призовавам военния министър да пусне хеликоптера в отпуска и ако хеликоптерът реши, може да се присъедини към мен за гражданско-опълченската ми акция в Македония" - обяви Димитров.


Междувременно правителството в Скопие обвини сепаратиста Димитров, че целта му е да открадне хоросан и други строителни материали, с които да вдигне в България такива лъскави крепости, каквито има из Страната на изгряващото слънце (прозвище, откраднато по-късно от Япония).


zhelyo

Каква е Македония?

Избери отговор!
Край