Сензационно! Джеф Безос ще приватизира държавни предприятия

Nov 21, 2018     Македонски     1724
ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА АТЛАНТИЧЕСКОТО ЕЗЕРО - Злите езици и други части на тялото твърдяха, че Бойко Борисов се крие от гражданското и селянското недоволство. Истината, както винаги се оказа съвсем друга.

"Преговарях с Джефката Безос, той има конкретни предложения за БДЖ и Български пощи" - призна Борисов в разговор по Вайбър, докато опушваше своя собствена реколта от скоч.

Той допълни, че целта на комуникацията с най-богатия човек в света може би е да спрат обвиненията, че се олигархизират посредствени нашенци.
От друга страна запознати със случая натвърдват, че Безос е открил с изненада как Фейсбук спечелил парите си. Това се случило, защото създателите на Фейсбук се сетили, че ако всичко се показва на всеки, няма да е яко и за това се сетили, че ако публикуваш нещо, то трябва да се покаже на малко хора и едва ако си платиш, могат да го видят повече хора.

"Разрових се по нета и открих кои компании са най-добри в забавените доставки и за това съм тук" - енергично заяви екскварталния милиардер, докато девствени шопски момичета играха ръченица върху гърба му.

"Амазон трябва да намери как да възнаграждава хората, които плащат повече, за това наистина се нуждае от качество в забавянето на услугите си за по неплатежоспособните и вкарването в на БДЖ и Български пощи в компанията наистина ще помогне за това" -продължи да подчертава и подрипва технологичният гигант. 

 

Да отваряме ли шампанското?

Избери отговор!
Край