Тръмп - Войната в Сирия беше бета тест на новия Battlefield

Jan 4, 2019     Доктора     4967
ОТ МОКЕТА НА ОВАЛНИЯ КАБИНЕТ - След изтеглянето на американските военни от Сирия, американският президент, обичан лидер и велик вожд Доналд Тръмп обяви че войната в Сирия не е била истинска, а била бета тест на новата компютърна игра Battlefield V.

“Вий да не си хванахте, че е истинска война. Че в коя война се бият пет или шест страни една срещу друга. Това става само в компютърните игри. Освен това истинските самолети на руснаците не са толкова добри като в играта, тия дето ги видяхте ги бяха направили по-силни за да се балансират силите.” - заяви с 24-каратова усмивка американския генералисимус.

На въпрос защо руснаците и другите държави не се изтеглят, ако е било само бета тест, любимият главатар на американския народ каза:
“Руснаците още седят в сървъра защото имат по-бавен интернет и им трябва повече време да разберат, че теста е свършил. Все пак нашата армия има най-бързата връзка от всички други армии по света. ”

Потърсено за отговор руското външно министерство заяви, че явно американците играли на различен режим на игра в сирийските сървъри.

“Руските военни играят на режим “Last man standing” (превод “Последния, който не се е нафиркал”) и за тях играта все още не е свършила.”

С коя страна бихте играли на сирийските сървъри?

Избери отговор!
Край