Баба Ванга НЕ предсказала пожара в Нотр Дам

Apr 23, 2019     'нтон     5038
СКАНДАЛ - Родената в Северна Македония, пророчица не успяла да предскаже навреме за пожара, избухнал в една от архитектурните емблеми на френската столица, радвала се на немалка известност и преди част от нея да изчезне.

Екип от учени, астролози, нумерлози, уфолози, статистисти и специалисти все още се надпреварват кой пръв ще си спомни дали пък някога баба Ванга не е казвала нещо по темата, но до този момент напъните не дават никакъв резултат.

Обществото е в пълент потрес как е възможно светът да не е вперил поглед в българския народ, който не е пряко или косвено замесен в подобен чуждонароден инцидент:
"Да уе, някой по канала спомена нещо за Фичето, ама го не разбрах к'во искаше да каже, понеже мноо сложно уе чуек" - досети се случаен индивид в опит със сетни сили да спаси родното достойнство миг преди да потъне в бездната на една почти съществуваща паралелна вселена.

Междувременно родната журналистика счупи тъпомера, съобщавайки по-напред от всички други световни такива, че: "вероятната причина за пожара е възпламеняване на огън"

Случват ли се неща без Ванга да ги е предсказала?

Избери отговор!
Край