В Африка официално си е ебола майката

Aug 5, 2014     zhelyo     6131
ЗАПАДНА АФРИКА - Вирусът ебола официално попадна сред стотиците ужасяващи неща, които се случват в Африка наред със СПИН-а, войните, гладът, сушата, женското обрязване и считането за осъществена мечта, ако някой от семейството ти отиде на проби във футболния Рилски спортист (Самоков).


Откакто беше диагностициран през февруари, вирусът ебола е убил общо 672-ма души в Гвинея, Либерия и Сиера Леоне, с което официално ситуацията си е ебола майката.


Както е известно, Африка е огромен континент с многочислено население, в който Бог присъства, само когато става въпрос за гейове (Уганда и др.), рязане на полови органи (Судан и др.) и избиване на някакви хора (Нигерия и др.), но не и за да помогне на деца да разберат какви биха станали, когато пораснат.
Напомняме, че в България само си е ебало майката, което е зле, но само една Гърция и малко Средиземно море по-южно от нашата кочина се случват далеч по гадни работи и може да спрете да се оплаквате, самосъжалявате и пускате хигиенни нокти, след като имате течаща вода в домовете си.


zhelyo

Защо все на Африка?

Избери отговор!
Край