Само трима българи не са се кандидатирали за нищо през 2022

Sep 2, 2022     zhelyo     8315
НСИ - Бърза равносметка на кандидатиранията през годината откроиха трима нашенци, които никой не ги бръсне за слива.

Това стана след обявяването на поредните партийни листи за поредните парламентарни избори, издигнатите предложения за президенти на България и Футбола на България, номинациите в реалити предаванията, кандидатстванията за ясли, детски градини, гимназии и университети, както и няколко обяви за мениджърски позиции в няколкото компании у нас, все още функциониращи на пазарни начала.

Също така много българи кандидаствали за бързи кредити, зелени карти за САЩ и студентски програми за обмен основно на флуиди и усмихнати снимки за спомен във Facebook.
Некандидатствалите за нищо са 4-годишният Х.Н. от Исперих, 78-годишната Л.А. от Петрич и някакво момче от София, дето няма официално никакви документи и реално няма как да кандидатства за нещо, защото не съществува, макар че може да бъде пипнат, затова го смятат за обратното на Бог.

И на тримата е даден срок до края на годината да се изкандидатират за нещо, така че България да получи право да смени девиза си от "Съединението прави силата" на "Кандидатсвай онлайн сега!".

За какво се кандидатирахте?

Избери отговор!
Край