Първите 10 не!чинания на новия кабинет

Dec 16, 2021     zhelyo     2856
Коалиционното споразумение вече е забравено, а и излезе много дълго за четене. Все пак водим забързан начин на живот и всичко, що е повече от няколко булетпойнта на кийноут презентация, е забравимо след 10 секунди. Затова ето какво наистина предстои:

1. Бойко Борисов ще бъде поканен да инвестира 3 милиарда в технологични стартъпи у нас, за да не бъде разследван за останалия милиард.

2. Зелените сертификати ще се броят за членство в А-отбора на България и всеки притежател, ще може да си купи календар за 2022 с отстъпка.
3. Всички магистрали ще бъдат затворени заради това, че са опасни и скъпи, а и пътуването по тях не е екологично, тъй като електроавтомобилите у нас са осем на брой. Вместо това ще се насърчи хората да ползват Google Street View и Google Meet.

4. Ще се организира състезание между Цацаров и Гешев кой ще опраска повече корупция за месец. Победителят ще запази поста си, а загубилият ще пита главния прокурор на Албания как е.

5. Ще се публикуват снимки на Кирил Петков, лежащ намазан с етерични масла, до нощно шкафче, чиито чекмеджета ще са пълни с харддискове с криптовалути. На шкафчето отгоре ще има оръжие - 5G бластер с наночастици. Така ще се покаже нова култура на управление на България.

6. Затлъстяването сред децата в детските градини и училищата ще се бори със задължителна кето диета, изцяло базирана на протеини от насекоми, които самите деца са си хванали в мазетата на учебните заведения. 

7. След като министърът на околната среда е пушил трева, ще се наложи регионалният министър да пуши битум, финансовият - пари, външният министър - кубински пури, министърът на енергетиката да ползва електронна цигара, а спортният министър да не пуши.
8. Новият министър на електронното управление ще задвижи нещата до Нова година ваксинираните да получат update до Android 12, за да могат да си избират адаптивни цветови теми на интерфейса.

9. Бойко Рашков ще разпита всички с въпроса "ти мене уважаваш ли ме", с което герберските калинки ще бъдат безпощадно разкрити и предадени в посолството на Америка.

10. На Македония ще бъде предложено безпрепятствено включване в ЕС, ако приемат да се казват Б-отбора на България.

Ще се оправи ли България с тия не!чинания?

Избери отговор!
Край