Не!Ръчник за родители: 10 начина да накараме бебко или бебка да ходят на гърне

Jul 16, 2021     zhelyo     8234
Третото издание на родителската рубрика на Не!Новините ще се занимае с темата, спомената в заглавието. Слагаме две уводни изречение от благоприличие към хората, дето ще се обидят, ако директно минем по същество. А ето го и съществото:

1. Едно за мама, едно за баба, едно за дядо... Тактиката при храненето може да се използва успешно и тук. Само след това трябва да опаковате дърдонките на рожбата си като подаръци и да го убедите, че ги пращате на въпросните приближени.

2. Навиране на муцунката в наакания памперс. Ако не става с добро, пробвайте като при кучетата. За драматизъм може и леко перване през бебешката мутричка с вестник, но вероятно само подушването отблизо на екскремента ще е убедително.
3. Страшна приказка. Гърнето е останало гладно и през нощта ще те изяде, ако не го нахраниш.

4. Подкуп. Ако детето има в рода си корумпиран човек, може да свърши работа, ако му покажете една хартийка с лика на Стефан Стамболов.

5. Течен шоколад в чисто гърне. Да дадем на малкото отроче да ровне и да си извади, а след това да го поканим да произведе самичко. Да, ще се разочарова, че собственото му ако не е шоколадено, но може да го поощрим да пробва пак, може би се е развалило.

6. Протест. Примерно скучаещи работници от "Златен век" да нарисуват пентаграм с пламъци, гърнето да е със защитни псалми и стреснатото от масовката дете да се защити от тълпата, акайки над кота корниз.

7. Премахване на пелените и оставяне на нааканите гащи за цял ден. Да, вероятно детето ви ще се превърне в компост, особено на тая жега. Но ако не съвсем възпитателно, това е доста екологично решение.
8. Използване на любимите плюшени играчки вместо пелени. Това е като да видиш хора да пият кафе в любимата ти пивница - амбицираш се и почваш да пиеш там по цял ден и да гониш тия, дето не консумират алкохол.

9. Състезание. Превърнете всяко ако в семейство в кош като от баскетбола. Следете резултата, зачитайте и стрелба от тройката, ако сте по-смели. Бонус - потомството ви ще се научи да брои, за да не следи дали го цакате с резултата.

10. Каноконлит. Когато дете не ходи на гърне, гърне ходи на дете. Залепете гърнето за дупето и няма какво да се занимавате на дребно с увещания, възпитания и родителстване.

Справихте ли се да накарате бебка да ходи на гърне?

Избери отговор!
Край