Гешев посочи 10 виновници за състоянието на националния ни отбор по ритане на топка

Sep 19, 2019     zhelyo     2700
ПЪЛЕН ПРЕСКОНФИДЕНС - Следващият главен прокурор Иван Гешев изникна с нови подвизи в новинарския поток.

Този път на мерника на владетеля на закона и реда у нас станаха виновниците за състоянието на националния ни отбор. Той посочи 10 лица и групи, съсипали футбола ни и саботиращи го дори и в момента. Ето кои са те:

1. Иво Прокопиев. Дразнил се, че не е любимият олигарх в родния си град и искал хората да свързват доминацията на Лудогорец с най-слабото поколение на националния ни отбор, като сипвал каолин в уискито на Ивелин Попов и компания.
2. Гадателката на Берлускони. Опитала се да предскаже няколко контроли, след като БФС спря да ги урежда, та все пак да се закърпи бюджета, но неуспешно. Това наложило да се продадат няколко мача от Лигата на нациите.

3. Центърът за градска мобилност в София. Притеснявали националите ни, като ги глобявали след мачове на Националния стадион. Не че са паркирали пред него, просто стоели в центъра на София на едно място 2 часа, без да пратят SMS самите те.

4. Всички, посетили Интернет в последните 2 години. Средно по 4.3 смешки с националния отбор на глава от населението значи, че всички сме виновни.

5. Електрическите тротинетки. Очевидно те са соросоидите сега, след като предишните соросоиди станаха руски шпиони. А соросоидите им е в кръвта (батериите) да прецакват тайно и мистериозно България.

6. Стефан Данаилов. Бил си присадил старата става на националите ни и затова играта им куцала.
7. Норвегия. Очевидно вече е взела талантливите ни деца още през 80-те и 90-те и сега нямаме талантливи футболисти.

8. Иван Костов. Ревнува от Марселиньо и Вандерсон.

9. Програмистите с по над 5 000 лева заплата. Заради тях на футболистите им се дават поне по 10 000 евро заплата за самочувствие и не остават пари за поддръжка на детско-юношеските школи. Щото сегашните футболисти да не станат програмисти.

10. Протестиращите срещу Гешев. Слабият национален отбор води до недоволство сред населението и току-виж се присъединили към метежа.

Сред виновните ли сте?

Избери отговор!
Край