Българин спечели европейското по балконинг в Слънчев Бряг

Aug 10, 2013     zhelyo     9226
За първи пореден път в Слънчев Бряг се проведе европейско първенство по балконинг, в което участваха представители на най-долните социални прослойки на държави от Европейския съюз. Според статистиката, Шотландия и Англия водят с най-много жертви, а Русия води с най-много оцелели по чудо. Най-голям брой участници е имало от Германия и Англия.


Европейското първенство по Балконинг е организирано от ЕБА (Еuropean Balconing Assosiation) и финансирано от Фондация за естествен подбор "Чарлз Дарвин". Правилата са прости: участниците се напиват до смърт и скачат от шестият етаж, след което първо място се дава на получилият най-малко наранявания. Съзтезанието беше спечелено от 26-годишният Стоян Стилянов, който в последния момент е отказал да скочи. Поради липса на други участници в съзнание, титлата му е връчена служебно.


"В последният момент изтрезнях малко и не скочих", коментира първенецът, "Това се оказа печеливша тактика и спечелих." За бъдещите си планове, Стоян споделя, че обмисля кариера като треньор.
Според Фондация "Чарлз Дарвин", заниманията по балконинг спомагат за вдигането на средния коефициент на интелигентност в Европа с почти два пункта годишно, благодарение на отпадането на пълните идиоти от генетичния басейн. Те препоръчват балконинга на всеки, на когото този спорт му се струва добра идея.

jaya

Настръхнахте ли от гордост?

Избери отговор!
Край