10 версии откъде и защо идва: Жители на Коиловци цяла нощ разпитвали метеорита, все още мълчи

Jul 12, 2023     zhelyo     13611
Метеорит секна за 18 секунди пиенето в Северозападна България и това повдигна множество въпроси. На терен бе изпратен спецотряд от плевенското село Коиловци, който е обезопасил терена и е провел различни тактики за разпит. Към този час те са без сериозен успех, а метеоритът мълчи и се прави, че не разбира български.

Междувременно се появиха основните версии от българското военно разузнаване, жените с достъп до интернет и научните специалисти от БАН, НАСА и дев.бг групата във Фейсбук:

1. Въздушно-космическите сили на Русия са вербували метеорита с пропаганда за това какви нацисти са българите, предавайки руския братски народ и подкрепяйки украинския братски народ в тази братоубийствена война. Метеоритът е решил да поиска сметка от българското правителство и е изгорял в защита на българския лев.
2. Американците са решили да включат HAARP на степен метеорит, за да смирят ястреба акад. Николай Денков. Премиерът поиска Украйна да се присъедини към НАТО, да ѝ се дадат касетъчни снаряди и да се подари на президента зеленски апартамента на рожбата на Цончо Ганев, докато тя е пратена на фронта в полка Азов. САЩ искат по-умерена позиция от България и дават за пример президента Радев, който е завършил НАТО с отличен 5.50.

3. Метеоритът е с божествен произход. Теолози считат, че Господ е научил за джендъра, който тревожи Корнелия Нинова и сродните ѝ умове и е кихнал, така отделяйки снаряд в посока Видинска област, където джендърът е най-проявен явно.

4. Също божествен произход, но повече гняв от страна на Всевишния, на когото фишът не е излязъл заради неочакваната загуба на Лудогорец в Косово и си е метнал телевизора през облака. 

5. Археолози твърдят, че Северозападна България е толкова изостанала във времето, че там все още има динозаври, та този метеорит е бил, за да ги доизтрепе.

6. Изхвърлен фас от тоалетна на самолет. Всички летим в самолет, само и само за да пушим в тоалетните. Но стюардесата не е току-що родена и като потропа да пита дали човек е готов вече за миене, той се паникьосва и хвърля фаса през шибедаха на самолета. 
7. Калибриране на пилона в Рожен. Той е мощен енергиен приемник и предавател. При пробното му включване е привлякъл случайно небесно тяло към себе си и за щастие е изключен на време, преди да се удари в кръчмите.

8. Ядосан на комарите, виещите котки, чухалите и щурците човек е изстрелял фойерверк, за да ги изплаши и изпъди, че да го оставят да спи.

9. Конспиративна теория, в която всички записи от камери са пуснати наобратно и всъщност от територията на България е изстрелян космически апарат за Марс, тъй като някои хора само се чудят къде да отидат, само и само да бойкотират туристическия сезон на родното черноморие.

10. Емили с тротинетката се е изстреляла от оръдие, за да стане пак интересна и да я коментира интернет населението.

Видяхте ли метеорита?

Избери отговор!
Край