10 нови шоу програми, които да ни обогатят още повече

Feb 29, 2024     zhelyo     2491
Истинският Златен век на българската култура и просвещение е сега. Черноризец Храбър би подвил опашка, ако имаше как да види с какво обогатява сивото си вещество нашенецът днес. Цар Симеон Велики би се записал на курс за личносто усъвършенстване с надежда за по-пълноценен професионален живот. А ние нехаем за пиршеството на духа, с което ни заливат малките екрани и още по-малките такива, дето са ни в джоба.

Но нима капките, черешките, ергените и кошмарите нямат нужда от допълнение? Разбира се, че прогресът е непрекъснато великолепие и ние само може да мечтаем да допринесем към него. Ето какви още реалити тиктоци може да потекат по невронните мрежи на природонаселението:


1. Кошмари в скута. Един неприятен и всемогъщ експерт по геополитика, конституционализъм, правосъдие, милосърдие, евроатлантически ценности и добротворчество ще изпълнява желанията на хора, които му сядат в скута и пият мазно турско кафе. Малко след изпълнението на желанията им обаче ще идва уловката - какво ще поиска той от тях?
2. Гаражът. Като ергенът, само че собственичка на имот с гаражно място в София ще си търси мъж и ще го избира по това каква кола кара, за да я приеме в гаража си. Кандидатите ще возят имотната дама до Витоша на излет, до Кауфланд за покупки и до майкини в Провадия, за да спечелят сърцето ѝ с добра возия.

3. Магнитът. Реалити, в което членовете и членките на един харем се опитват да преодолеят различията и омразата помежду си, за да не активират голям електромагнит. Уловката е, че имат нашийници от метал и ако магнитът се разочарова и се включи, ще им хвръкнат главите.

4. Пенсионери по неволя. Длъжници на НАП са задължени да участват в това реалити, в което ще се проследи животът им, когато единственият месечен доход е минимална пенсия и тя не стига дори за едно кръгче с майбаха. При всяко харчене на неотчетен лев участникът влиза в затвора.

5. Като две черешки в кухнята на волята, brother. Сборен формат от любимите шоута на народа, събиращо участниците в кабаретна вечеря в къща на остров, който става все по-малък заради изкуствено повишено ниво на водата. Битката е за ресурсите на острова и се осъществява чрез надпяване, приготвяне на плейтнати ястия и гласуване чрез SMS-и от зрителите.

6. Топло, студено. Предаване, в което българи търсят наново любовта към Русия и ако не я открият, им спират газта и отоплението.
7. Насън да те побутна. Викторинно шоу, в което участниците спят и биват събуждани, за да отговарят на въпроси от материала, учен в училище. Често учителите казваха, че нещо е толкова важно да се знае, че насън да ни побутнели, трябва да го знаем. Добрутро, колко е корен квадратен от 1521?

8. Зърнари и апаши. Групи хора влизат по домовете на случайни граждани, за да вземат пари. Гражданите трябва да познаят дали това са били крадци или зърнопроизводители, търсещи полагащата им се помощ. Ако познаят, получават парите си обратно или ваучер за хляб.

9. Футбол на жалки вратички. Реално няма да има никакъв футбол, а различни кръгове, наречени “отбори” като например Джуджетата и Нотариусите ще бележат голове, използвайки вратички в закони и процедури, както и вътрешни хора в различните институции, така че да нагодят резултата в своя полза.

10. Вижте в новия брой на Прас-Прес.
 

Гледате ли реалитита?

Избери отговор!
Край