10 не!пола, които създадохме специално за вас!

Jul 20, 2017     zhelyo     3868
Новите полове никнат като гъби след дъжд след гръмване на ядрена електроцентрала. Но какво биха били Не!Новините, ако не предложеха и те няколко нови полове, с които да се обогати природата? Просто медия, а не медия №37 в България и №32 в Света!

Ако се чудите какъв пол сте и досегашните полови понятия не ви пасват, изберете си някое свежо от нашите. Без глутен и парабени!


1. Трансформър. При сложна операция и внасяне в тялото на няколо механизма човек да може да трансформира себе си във всеки желан пол, избирайки си го чрез мобилно приложение на телефона.
2. Фейсбук. Полът фейсбук е такъв, който може да се обиди и засегне от всичко и ако му кажете здрасти или не му кажете здрасти, ще ви докладва, блокира и банне за седмица.

3. Октопод. Половите ви органи са ви пръстите (без палците и пръстите на краката), носите ръкавици от благоприличие, но не носите гащи, защото не считате чурея/йонито си за полови органи и респективно няма защо да ги прикривате.

4. Бицепс. Гледате си бицепсите в огледалото и във фантазията си се размножавате с тях.

5. Пастърма. Осолявате и подправяте половите си органи, изсушавате ги и интимните партньори ви взимат за мезе.

6. Шрьодингер. Пол-изненада, който не се знае какъв е, докато не свалите гащите си.
7. Слънчоглед. Денем насочвате половите си органи към Слънцето и дишате тежко, пръхтите на обладаване. Продавате семето си във фунийка от вестник преди мачове. Рипийт.

8. Кобилкина. Говорите само за секс, сношения и любови, но никой не може да си ви представи как наистина правите такива неща. 

9. Фиат Мултипла. Това няма как да се обясни, просто човек си го усеща.

10. Гъз. Гъз пол нема, а така в тия времена е най-ненапрягащо.


zhelyo

Смесвате ли си половете?

Избери отговор!
Край